За продажба Къща в стопанство, Dombovar, Baranya, Унгария, Petöfi utca 42

За продажба - Cod. 37460

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 4006 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 1

Частна продажба от собственика! Красива наскоро реновирана къща с площ от 4000 m²! Веднага свободни и готови за събиране! В близост до минералната баня Gunaras Dombóvár. Има голяма добре поддържана пасища, няколко стабилни сгради, голяма плевня с гараж. Къщата е построена в швабския квартал По това време от германците, в селото все още има унгарски германски швабци, а също и много говорители от Германия. За 34 500 евро продаваме нашия имот. Той е извън град Dombóvár и много близо, мястото е с много добра инфраструктура и къщата е все още много тиха в странична улица и задънена улица, природата тук е красива и тук е много добър въздух.

Къщата разполага с 90 квадратни метра 2 стаи, 1 баня с душ и тоалетна, голяма кухня с трапезария, 2 складови помещения. Има и винарска изба, където през лятото е много готино. Има прасета / кози, кокошка, коне / кравар, голяма хамбара с гараж. Всички конюшни са в твърдо много здраво състояние Твърди и дебели с тухли и разбира се всичко е сухо и чисто. Имате много съхранение / съхранение, както и много възможности за разширяване на пристройките към останалите жилищни пространства.
Градината е добре поддържана, има много голяма тревна площ, тя е идеална за самостоятелно приготвяне на храна и за запазване на коне. Къщата е изцяло реновирана от ядрото и има нов покрив. Има напълно нови подове, нови плочки, инсталирани са нови пластмасови прозорци, цялата електрическа инсталация и водопроводите са обновени. В къщата е монтирана нова централна отоплителна система и във всяка стая са монтирани нови радиатори, системата е наскоро попълнена от специалисти с антифриз.

В непосредствена близост до къщата се намират 3 термални бани. Най-известната и най-голямата топла вана е точно тук в Домбовар. Има красиви пешеходни пътеки и няколко риболовни езера. Красивият град Капосвар също не е далеч от къщата.

Имотът е с площ над 4 000 квадратни метра, подходящ е за самостоятелно приготвяне на храна и за запазване на животни от всякакъв вид, като например. Овце или коне. Ако не искате сами да се грижите за имота, можете също така да го отдадете под наем и тогава нямате какво да направите сами. Това е жилищен имот, двор и селскостопански постройки, може да бъде закупен незабавно и без изчакване. Градината с голяма тревна площ е изцяло на нивото на земята и по този начин лесно достъпна за възрастни и всичко е лесно да се почисти и лесно да се косят с косачка.

В къщата има следните градове: Dombóvár (термичен град), Kaposvár, Pécs (Fünfkirchen) е под къщата. В близост се намират термалните бани Игал и Тамаси. Балатонът е на около 60 километра.

Нашата Schwabenhaus е в района на унгарското германско население, там е много красив, климатът е най-красивият и най-топлият в Унгария, тук са най-часовите слънчеви лъчи в Унгария. Има бърз интернет и немска телевизия в града. Съседите са много приятелски, полезни и тихи!

През зимата къщата запазва топлината много добре, тъй като има много дебели стени и е добре изолирана, централното отопление е много енергийно ефективно и икономично. През горещото лято тя се разхлажда в къщата поради дебели стени, така че винаги имате много добър климат в къщата.

Имотът е близо до града и има всичко, което бихте могли да поискате, много ресторанти, немски училища и образователни центрове, магазини за домашни любимци като Obi. Супермаркети като Lidl, Aldi, Penny, Spar и т.н. В добре поддържаното място има лекар, църква, гара, магазини и магазини.

Ние сме немски и собственик, къщата е безплатна и празна. Всичко е ново, много чисто и веднага безплатно! Той се продава частно и без комисионна.

При закупуването на немскоговорящ адвокат, всички трансфери, контакти с работници като портиер и др., Ние сме щастливи да помогнем.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB