За продажба Едностаен, Hévíz, Zala, Унгария, Római u.

За продажба - Cod. 30208

  • Типология: Едностаен
  • Област: 37 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: földszint

Продажба Хевиз 37 квадратни метра в добро състояние, както и апартамент половин стая с кухненски. Стаите са с ламиниран паркет в останалите стаи са облицовани намерен. Отоплението и топлата вода се осигурява чрез индивидуални circulati. Къщата е чисто и подредено градини. Сградата е спокоен, защото домовете са използвани само за целите на почивка. Две парчета от комплекс триетажна къща се намира. Паркинг е предвидено в двора може да бъде решен в областта на достъпа до електрическа входна врата. The термално езеро е на разположение за десет минути пеша.

Хевиз:
Прекрасна зелена обстановка ви очаква в уникален термално езеро. Езерото е заобиколено от гориста околните паркове и града е защитена флора на залога на спокойна почивка и изцеление. чист въздух Спа и приятелска атмосфера, хората, които живеят тук и гостоприемство и засилване на терапевтичния ефект. Езерото предлага целогодишно, тъй като температурата на водата не пада под 22 ° C през зимата и през лятото достига до 38 С °. Благодарение на forrásbarlangból 410 литра в секунда изблик на езерото по време на дните на три и половина е напълно променен и следователно остават постоянно чисти.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB