За продажба Едностаен, Budapest, Будапеща, Унгария, Klapka Utca

За продажба - Cod. 35528

  • Типология: Едностаен
  • Област: 15 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 2
  • Състояние на сграда: New building

Висока площ на разширяване през последните години. С необходимата инфраструктура за ежедневието!


Умните решения, предлагани от Atempo Residence, правят ежедневието по-удобно за всички възрасти. Персонализируемите пакети включват класическата функция за интелигентен дом с дистанционно управление на отоплението и интелигентен гнездо с няколко опции за разширение като алармена система, дистанционно управление на отоплението, затвора и управление на осветлението, както и електрическо зарядно за кола.

Добре планираните планирани и обществени услуги, подкрепени от анализа на нуждите на бъдещите жители, позволяват по-ефективна и екологично устойчива експлоатация на етажната собственост. Частният развлекателен парк и уличното тренировъчно съоръжение в съседство (насочени към ентусиасти на открито) служат за развлекателни преследвания на жилищната общност.
Успехът на бизнес района на Váci út продължава непрекъснато - в момента има голям брой офис сгради, използващи зелени технологии. Непрекъснатото развитие в квартала гарантира нарастващата стойност на вашия нов дом в дългосрочен план. Освен това хилядите служители, наети от мултинационалните компании в квартала, могат да станат потенциални наематели на Вашата собственост.

Atempo Residence се финансира от Банка ОТП. Цените на апартаментите се повишават стабилно. Днес апартаментите за дългосрочен наем представляват една от най-стабилните форми на инвестиции за частни инвеститори. Неговата отлична локация, непосредствената близост до бизнес района, функциите SMART и възможностите на общността, достъпни за всички, правят Atempo Residence изключителен градски дом, за да се възползват от него веднъж завършен. Представянето на danubioHomes в ексклузивния проект за всички свои клиенти, предоставяйки им цялата необходима поддръжка на испански, както и на английски и немски език. Освен това управлението на danubioHome (с опит от 2006 г.) ще ви осигури цялостно управление на Вашия имот, така че да не се притеснявате от нищо, освен да получавате дивидентите си.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Tamas Csaki
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB