За продажба Едностаен, Budapest, Будапеща, Унгария, Illés utca 12

За продажба - Cod. 33619

  • Типология: Едностаен
  • Област: 38 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 4
  • Състояние на сграда: Excellent

СГРАДАТА НА ИЛЛИ

Този удобен апартамент е част от новите сгради на сградата Illes, разположена между улиците Illes и Köris. Шест етажна сграда с 13 апартамента на етаж и бизнес помещения на приземния етаж, разпределени в портали.

Висококачествена сграда с автоматичен портиер, 2 асансьора, високотехнологична система за телевизори, електрическа система към светлините и директен достъп до гаражите. модерен и светъл екстериор.

Местоположението му го прави отличен инвестиционен продукт, тъй като е близо до Университета Semmelweis в Будапеща, всяка година хиляди унгарски студенти и други националности са дошли да учат в медицина и други био-санитарни кариери.

Крайбрежната линия Klinikák 3 на метрото в Будапеща е само на няколко крачки. Също така имате достъп с автобус (№: 9, 99, 99A, 17), като тролейбус (№ 89) и с количка (№ 24, 28).

 

ОБЛАСТ VIII

Тези практични апартаменти се намират в сградата Illes, в квартал VIII, един от най-централно разположените райони на Будапеща. Район, който разполага с всички услуги, от които се нуждаете: ресторанти, кафенета, кина, фитнес зали със спа център, уелнес центрове и центрове за красота, фризьорски салон и др.


Този квартал се характеризира с хиляди студенти и млади хора, защото между другото има и Медицинският факултет. Също така е спокоен и спокоен район, за сигурността и парковете си, като парка Orczy с широки размери.

Паркът Orczy е известен парк, който има стогодишни дървета и пространства, когато спортът може да се практикува и игрища. Парк, който всички любители на природата и спорта обичат да посещават; има и спортно училище, където можете да практикувате тенис, футбол, баскетбол, хандбал, кънки и други спортове в Будапеща.

Също така, в непосредствена близост до тези апартаменти в Будапеща можем да открием фитнес зала с повече от 3000 метра в голям басейн и широко измерение, където можете да практикувате и плуване.

Отлична връзка с обществения транспорт в района.

Ако се интересувате, моля обадете се на този номер: +36 70 634 2499

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Tamas Csaki
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB