За продажба Двустаен, Pest, Будапеща, Унгария, Illés utca 12

За продажба - Cod. 32800

  • Типология: Двустаен
  • Област: 62 m²
  • Номер на стая: 2
  • Състояние на сграда: Good

Модерни апартаменти в Будапеща с площ от 48,24 м до 67,97 м, разположени в район в центъра на Будапеща; подходящ в близост до Медицинския университет на Semmelweis в Будапеща. Комфортни апартаменти, осветени с 1 и 2 спални, идеални за уверена инвестиция за отдаване под наем или за закупуване, ако вашите деца са избрали да учат медицина в университета Semmelweis. За повече информация се обърнете към следния телефонен номер на английски: +36 70 634 2499. Обадете се сега ще се радваме да ви помогнем.


ОБЛАСТ VIII
Тези практични апартаменти се намират в сградата Illes, в квартал VIII, един от най-централно разположените райони на Будапеща. Район, който разполага с всички услуги, от които се нуждаете: ресторанти, кафенета, кина, фитнес зали със спа център, уелнес центрове и центрове за красота, фризьорски салон и др.


Този квартал се характеризира с хиляди студенти и млади хора, защото между другото има и Медицинският факултет. Също така е спокоен и спокоен район, за сигурността и парковете си, като парка Orczy с широки размери.

Паркът Orczy е известен парк, който има стогодишни дървета и пространства, когато спортът може да бъде практичен и детски площадки. Парк, който всички любители на природата и спорта обичат да посещават; има и спортно училище, където можете да практикувате тенис, футбол, баскетбол, хандбал, кънки и други спортове в Будапеща.

Също така, в непосредствена близост до тези апартаменти в Будапеща можем да открием фитнес зала с повече от 3000 метра в голям басейн и широко измерение, където можете да практикувате плуване.

Отлична връзка с обществения транспорт в района.


СГРАДАТА НА ИЛЛИ

Тези комфортни апартаменти са част от новите сгради на сградата Illes, разположени между улиците Illes и Köris. Шест етажна сграда с 13 апартамента на етаж и бизнес помещения на приземния етаж, разпределени в портали.

Висококачествена сграда с автоматичен портиер, 2 асансьора, високотехнологична система за телевизори, електрическа система към светлините и директен достъп до гаражите. модерен и светъл екстериор.

Местоположението му го прави отличен инвестиционен продукт, тъй като е близо до Университета Semmelweis в Будапеща, всяка година хиляди унгарски студенти и други националности са дошли да учат в медицина и други био-санитарни кариери.

Крайбрежната линия Klinikák 3 на метрото в Будапеща е само на няколко крачки. Също така имате достъп с автобус (№: 9, 99, 99A, 17), като тролейбус (№ 89) и с количка (№ 24, 28).


ПЛОЩИТЕ

В тази сграда са построени 2 вида апартаменти с идеален размер, като се мисли за нуждите на професионалистите, студенти и млади двойки от област VIII. Апартаменти от 1 и 2 спални.


Campus Модел: апартаменти с 1 спалня около 48,24 м и 51,32 м с отлична цена между 74,597 и 79,839 евро.

Premium Модел: апартаменти с 2 спални около 61,62 м и 69,17 м с много достъпна цена между € 92,661 и € 110,726.


КУХНЯТА

Кухните на тези апартаменти са американски с отворена стая, за да се чувстват широко и естествено осветление през деня. Разтегателни и осветени кухни между 4,5 м и 6,5 м Напълно оборудвани и обзаведени с най-добрите домакински уреди: аспиратор, керамичен плот и фурна.

Позицията на плота и кухненските мебели високи и ниски, дават на това място голяма практичност и ширина, където можете да бъдете креативни с гастрономията.

ТЕРАСА / БАЛКОНИЯ

Някои апартаменти имат тераси или балкони с площ от 4,5 м и 10,5 м, което осигурява невероятна и релаксираща зона, идеална за почивка, с достатъчно пространство, за да сложите маса и няколко стола, където можете да се насладите на вечеря навън.

СПАЛНИТЕ

Спалните в тези апартаменти са с ширина между 9,5 м и 12 м, удобни и осветени. С правилното обзавеждане, шкафове с врата, ще има всичко, от което се нуждаете.

БАНЯТА

Баните са оборудвани с всички санитарни принадлежности и кран, всичко това с най-добро качество.

ВСЕКИДНЕВНАТА

Трапезарията на тези апартаменти е широка и светеща с около 20 м и 22 м, като се възползва от външната светлина. Дървени настилки и гладки стени.
Широчините на трапезарията са добре разпределени, стават тези пространства на най-светлото място вътре в апартаментите.

Всички апартаменти имат отлично разпределение и високо качество. Също така те разчитат на атрактивен дизайн, модерно и уютно място, мислещи в комфорт и сигурност. Всички апартаменти са снабдени с газови отоплителни системи и индивидуален брояч на апартамент.

ГАРАЖЪТ

Апартаментите разполагат с паркинг за 1 автомобил в сутерена на сградата, с директен достъп до асансьора. Гаражите имат лесен достъп отвън и са лесни за работа.


Тези апартаменти имат огромен потенциал, защото ...

... се намират в най-потенциалния район на Будапеща, само на няколко метра от кампуса на медицината в Будапеща и от Университетската болница в Будапеща; което означава добра инвестиция или да се купят за семействата, които децата искат да учат в Медицинският факултет.

При много конкурентни цени тези апартаменти от само € 74.597 за една спалня или максимум € 110.726 за апартамент от 2 спални без съмнение са надеждна инвестиция. Закупуването сега е по-голям шанс за преоценка за всеки от тези апартаменти през следващите 5 години, когато децата ви завършат колеж.

От друга страна, това е чудесна възможност да се купи, защото цените на тези апартаменти са нереализирани поне 30% подценени от подобни места в района.

ЗАБЕЛЕЖКА за интерес за студенти

Няколко от настоящите собственици на апартаменти в сградата са закупили недвижимите си имоти, така че децата им да могат да учат в Будапеща. Какво е най-доброто, отколкото да сте в състояние да останете по време на вашия колеж период в Будапеща във вашия апартамент и да бъде в състояние да го наеме след това?

По този начин ще можете да го обзаведете и да го оборудвате, както ви харесва, без да се налага да се оформят в апартамент под наем. Всеки, вие, вашето семейство и приятели ще се чувствате като у дома.

Освен това това няма да бъде превишаване на вашето семейство, au contraire: много добра инвестиция в Будапеща. Знаете ли, че наемът за тези типове апартаменти в Будапеща е скъп в сравнение с цената на придобиване?

Пример модел Campus:
375 евро на месец * 12 месеца = 4.500 евро * 5 години: 22.500 евро

Пример:
500 евро на месец * 12 месеца = 6.000 евро * 5 години: 30.000 евро

(Гараж под наем 25 евро на месец * 12 месеца = 300 Евро * 5 години: 1.500 евро)

"Представете си разликата между разходите за наем на пари в Будапеща или инвестирането в недвижими имоти с интересни перспективи за преоценка!"

Нещо, което трябва да се вземе предвид за студентите, е, че наемането на нови жилищни сгради в Будапеща не е прекалено евтино в сравнение с жизнения стандарт на града. Купуването на един от тези апартаменти сега означава не само големи годишни спестявания, но и печеливша инвестиция.

Предложението за ново качество на имота в Будапеща е много ограничено. Знаете ли, че понастоящем има повече хиляди международни студенти, преследващи образованието си в областта на здравеопазването в Будапеща? Е, Медицинската школа на Semmelweis е на няколко минути пеша от сградата.

На този брой трябва да бъдат добавени тонните студенти по програма "Еразъм" в Будапеща, които не вземат цялото си образование в Унгария, а само един или два семестъра.

ЗАБЕЛЕЖКА за интереса на инвеститорите

Известно е, че закупуването на апартамент под наем в близост до университет е безопасен бизнес. Ако знаете как да го наемете, ще имате наемател от години.

Тези апартаменти се намират в сграда с високо строително качество в район на разширение и регенерация на Будапеща, където ценовото равнище на имотите е изключително добро и възможностите за преоценка в средно време са много обещаващи.

Апартаментите, които вече са закупени от някои от нашите инвеститори, генерират голяма доходност.

Реален пример
Покупна цена: 110.000 евро
Цена на наемане: 525 Eur на месец
Нает гараж: 30 евро на месец

Ние не говорим само за студенти, които търсят апартаменти в близост до училището; но и за професионалисти в областта на образованието и здравеопазването, които работят в тази област и се възползват от настаняване в близост до работа.

Преоценката на апартаментите в сградата Illes е безопасна поради голямото текущо търсене на жилища в тази област; както и икономическия растеж, който се случва в Будапеща. За повече информация се обадете на унгарския телефон сега: +36 70 634 2499

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Tamas Csaki
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB