За продажба Бар/Ресторант/Нощен клуб, Ukk, Veszprém, Унгария, 84

За продажба - Cod. 39680

  • Типология: Бар/Ресторант/Нощен клуб
  • Област: 245 m²
  • Номер на стая: 8
  • Етаж: földszintes/ két s

Този добре управляван, много трафик, бизнес бизнес имот се продава в Ъккското село Сюмег, по протежение на магистрала 84. В парцела от 2716 кв.м има две големи сгради: една с голям, повтарящ се ресторант с 50 места. Имотът е проектиран в съответствие с разпоредбите на HACCP и разполага с необходимите съоръжения за подготовка, съхранение и персонал. Комуналните услуги могат да се измерват отделно, отоплението се осигурява от газов котел. В стаята за гости има и работещ тютюнев магазин, който допълнително разширява гамата от ресторанти на гостите.
В другата сграда се помещава автосервиза; една всекидневна + 1 стая; служебен апартамент; и горе е семейна единица с 5 спални.
Сглобяемият магазин е оборудван с 3 позиции, 2 шахти и повдигащ платформа. Има отделно складово помещение и офис. Възможно е и отопление с газов котел и котел със смесено гориво.
До сервиза има частен и сервизен апартамент. Първият се състои от антре, кухня, хол, спалня, просторен гардероб, баня, перално и отделна тоалетна. Вградените кухненски мебели все още не са използвани, лятното охлаждане се осигурява от климатик.
Отделният апартамент за вход се състои от антре, спалня и баня.
На горния етаж има 4 двойни и 1 тройна стая под наем, всички с телевизор, с обща кухня, салон и две бани. Стаите осигуряват целогодишен поток приходи за частно гостоприемство.
Сградите са били постоянно ремонтирани и поддържани през годините: те са в добро състояние на строителство и имат висококачествена изолация.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB