За продажба Къща, Szalánta, Baranya, Унгария, Eszterági u. 10.

За продажба - Cod. 28688

  • Типология: Къща
  • Област: 200 m²
  • Номер на стая: 7
  • Етаж: wood

В южната част на Унгария, само на 15 км от Печ, които препоръчваме хубава къща-близнак в село Szalánta. Къщата е разделена на 3 апартамента. село Szalánta се намира само на 14 км от Harkány, който е световно известен на своята термална вода. Villány, един от famoust вино региона на Унгария е на 13 км.
олекотена конструкция Къщата е построена през 2005 г. Тя се намира е спокойна улица в новата част на селото. Парцелът е 1200 кв м с 20х20 м изключително използване градина.
Общият размер на 3 апартамента е 200 кв. М, ако му е необходимо те да се отворят. Има 7 стаи, 3 кухни, 3 бани, плюс 2 тоалетни в къщата. Освен това част от къщата е 1 затворена тераса, 2 открити тераси и един балкон. Кухните са обзаведени индивидуално, 2 от 3-те апартаментите са климатизирани. Security System Camera се грижи за спокойствието на собственика, портата е автоматична, която лесно транспортиране автомобил. Отоплението е електрическо, и има вградена камина в най-големия плосък хола.
В двора има 3 гаража и 1 складово помещение принадлежат към тези апартаменти.
Цената е 95.000 евро.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB