За продажба Къща, Buda, Будапеща, Унгария, 1038 Budapest Mező u.21.

За продажба - Cod. 32531

  • Типология: Къща
  • Област: 310 m²
  • Номер на стая: 5+1
  • Етаж: 2

МАГАЗИН ЗА ПРОДАЖБА ОТ СОБСТВЕНИКА!

В северната част на Будапеща, на границата на Csillaghegy-Békásmegyer-Ófalu, в подножието на планината Róka, в спокойна обстановка предлагаме за продажба едно семейно имение от категория А с GEOMETRIC S, SOLAR CELL. Територията на двустайните пет вида луксозни къщи е 280 м2 и има територия от 1170 м2, плюс къща за гости с площ от 37 м2 със складово помещение.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МАНСИЯТА
Двуетажната къща е построена през 1996 г. (партер и мансарда). Той е заобиколен от покривни тераси, най-големият от които е с площ от 55 квадратни метра, който лесно може да приюти семейни и приятни партита. Вътре има покрив с по-малък гараж и освен това има голямо пространство, където могат да се поставят до три коли. В градинския парк има автоматична система за напояване, която извлича вода от задвижван кладенец. Красотата на просторната градина е рибарско езеро с дълбочина 160 см, откъдето има малка бридж, насочена в посока към къщата за гости. Има и градински грил, но може да се постави и по-голям плувен басейн. В предния двор е оформена по-малка градинска градина, където всички зеленчуци могат да се култивират в кухнята.
На приземния етаж има всекидневна, спалня и голяма американска кухня с модерни машини, баня с душ и тоалетна с умивалник. Пространството под стълбището се използва като хранилище. Голямата тераса и градината могат да се придвижат от дневната. В таванския магазин има две по-големи стаи, килер, баня с ъглова вана и отделна тоалетна. Къщата за гости функционира като отделен малък апартамент със собствено складово помещение.

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ
Къщата е в отлично състояние, под непрекъсната поддръжка. Къщата е реновирана за последен път през 2016 г., когато обширната тераса е разширена, прозорците на горния склад са заменени от дървени рамкови прозорци и са покрити с най-ефективното израелско термо фолио и покривът е изолиран с 20 cm дървесни влакна. Електрическото захранване на къщата е покрито с 5KW соларна клетъчна система (Geo-отопление / охлаждане, поради което ежедневната електрическа консумация е БЕЗПЛАТНО!)
При някои малки усилия водоснабдяването може да бъде осигурено и от собствен кладенец на къщата.
Затова в горния склад не е необходимо отделно охлаждащо устройство през лятото. Освен това, свързването на слънчевата клетъчна система също е завършено, трябва да се вмъкнат само елементите на клетката.

РАЗХОДИ
Имението е обозначено с категория А +, което се дължи на идеалната изолация и използване на алтернативни енергии. Отоплението е геометрично, което е снабдено с камина в хола и с подово отопление на горния етаж. Отоплението и топлата вода на къщата за гости са осигурени от цирковата система, поради което поддръжката на къщата е почти безвъзмездна.

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
Приемам обработката на личните ми данни*
Откажи
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB