За продажба Къща в стопанство, Szeged, Csongrád, Унгария, Szerb u. 116

За продажба - Cod. 19058

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 400 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 2

Сегед-Szőreg Mansion

Старите времена белязан къща и стопанска постройка стои в 15.000 m² затворено дъбова гора са били построени през 2003 г. имението е без непосредствена съседка: мястото е заобиколен отвсякъде с гори и зелени, на която елени, зайци са чести посетители. От външната страна на улицата на богатите и домашен селото, приложен към града през шейсетте услуга пътни клонове към имението. Заедно услуга пътя на шестстотин метра, който работи в гората от селото до имението само един подобен тип сграда може да бъде намерена. Въпреки околностите на имоти е изключително романтични, тя се намира само на 7 км от централния площад на град Сегед.

The подовото на основната сграда е 150 m², а мансардата е 90 m². Структурата на сградата е POROTHERM, на която може да се намери изолация 5 см топлина покрита със стена отбелязаха от "székesfehérvári" тухла. По този начин стената (така наречените сандвич-стена) е с дебелина около 50 cm, от които топлоизолация ефективност е много висока. Затова в зимните пъти къщата е хубаво и топло, а през лятото в горещите магията го държи същата температура без климатик. Високите двадесет и три м дървета с огромни foliages стоят в близост до къщата, така че техните книжки облекчаване плам на лятото.

В центъра на подовото стои 32 m², южно разположени дневна с огромни прозорци с по 3/4. В винаги светъл и елегантен салон с камина гарантира уюта на зимните вечери и осигурява комфортна температура за по-студените есенни дни, когато център котела все още не е създадена. (Отоплителният сезон продължава от октомври до April се)

Откритият концепция осигурява безплатен пропуск от хола към изследването и да закусвалнята. Проучването е източно разположени. Нейните две огромни прозорци позволяват на слънцето в стаята през целия ден. Една от стените на стаята е оразмерен с уникална вградена библиотека от които работеха и оловно-стъклени врати огледални перфектно високия стандарт на цялата сграда. В проучването, може да се намери на керамична печка слонова кост, която се излъчва топла сутрин.

Закусвалнята е 18 квадратни метра. В по-голямата част от своите южното и западното стени е остъклена, така залезите може да се възхищават от тук. Същото като тераса, която може да се подхожда от закусвалнята или хола през двойните врати. Кухнята 17m² с неговата старовремска пещ дава на закусвалнята. Тя е изцяло механизирана, така подготовката на вечеря или обяд е наистина радост тук. A 6 m² камера принадлежи към кухнята. Южна прозорчето й осигурява перфектен климат за провеждането на храните.

На подовото може да се намери баня (10 m² - с чугунена вана), гардероб за обувки, котелно помещение (пералня, сушилня на по-сухи).

В горния етаж е отделен от подовото, така че осигурява спокойствие за членовете на семейството, които искат да се отпуснете. В горния етаж може да се подхожда по широк стълба, която се осветява от прекрасен оловно-стъкло. Тук могат да се намерят двете източни разположени детска стая, дрешник, голяма баня, за семейството (вана, душ-и двете, уникални мебели) и камера за родителите, които Френски двойна врата дава на запад. Има много хора, вграден шкаф, които предоставят много място за съхранение.


Перспективи за развитие: Изследването е първоначално планирани да бъдат две отделни стаи. По-малката, на която врата щеше да е пред вратата на банята, тя ще бъде подходящ за свободна стая с баня.

В малката къща, която може да се подходи от основната сграда през пасаж 3 м, може да се намери двоен гараж с провеждане, както и уелнес раздел: за джакузи, сауна, душ, тоалетна. В западната част на тази сграда дава място за лятна кухня, където великият изградена пещ и скара с набучена на шиш предоставя чудесна възможност за вземане на партии. Налице е извън камина врата, както и за печене и готвене.

Тъй като в такова място определено трябва кучета, удобно настаняването им е гарантирана с 3 покрив развъдник и малка къща с 2 отделни места.

Комунални услуги: ток, вода, газ, телефон, интернет, TV; има 2 помпи за напояване на 2500 m² тревата; от тези помпи работи автоматизираната система за напояване.

Engineering: BAXI огняр с спулер VIESMANN (250 л), 3 кръг радиатори, които са обусловени от техните собствени термостати. Освен в големите зали на подовото стенописни-термостати за контрол на радиаторите; има стенописи радиатори на горния етаж. Слънчеви колектори, соларни клетки могат да бъдат инсталирани на южния разположени покрива на постройка; съответното заявление материал е готов за представяне. The подовото и на горния етаж на основната сграда са климатизирани.

Подови настилки от бук, испански и италиански керамика, полирани варовикови броячи, whinstone наслагване. Подовата настилка на прохода между двете сгради и терасата е направена от лофт-тухли, които са били спасени от разрушена къща. Терасите са ограничени от ограда от ковано желязо. Централната колона е от ковано желязо, както добре. Прозорците, капаците и дъбова входна врата на твърдо са уникални дограми.

Има една чудесна възможност за водене коне! В непосредствена близост до къщата има 4 декара зелени, и допълнителни 40-50 декара зелена може да бъде ranted. Има 2 езда училище в рамките на 1 km зона.

Най-близкият хранителен магазин, аптека, поща, детска градина и училище са в 1.5 км. Има цикъл писта в района. A бензиностанция се намира на 2 километра от имението.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100004314245263

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB