За продажба Замък, Recsk, Heves, Унгария, Hunyadi János út

За продажба - Cod. 29091

  • Типология: Замък
  • Област: 805 m²
  • Номер на стая: 11
  • Етаж: 1

The Barkóczy замъка, който се предлага за продажба, Recsk вътрешната зона се намира в ъгъла много 15 349 кв м от двете страни на входната врата и изградена вътрешна пътна мрежа и дворец главния вход зоната за предоставяне на 12-15 коли, паркирани в парка на замъка все още запазва следи от древни времена, дендрариум-подобен дизайн.

През годините на замъка е работил в продължение на няколко функции. Неотдавнашното възстановяването на защита на бившата гувернантка Мария Home, управляван от де Сейнт Пол сестри на Mercy, наречени Vincéről.

Замъкът е голяма, с които се налагат сгради, просторни площади, пред които е изправена свободно пространство, газ с централно отопление.

замък Barkóczy средна етажна сграда на тавана дясното крило построен. разширение съгласно инсталация и използване на тавана в лявото крило на покрива пространството позволява. Допълнителна потенциал за двеста и шейсет квадратни метра мазе.

Собственикът на работата по опазване е направил. За момента проучвателни работи се случват в първоначалното им състояние.

Наскоро приключи полегато част на парцела от 100 квадратни подножието дневник дом с всички съвременни удобства и отделна постройка, плевня и стопанска постройка.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB