За продажба Едностаен, Budapest, Будапеща, Унгария, Nagy Diófa utca

За продажба - Cod. 28778

  • Типология: Едностаен
  • Област: 61 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 3

СОБСТВЕНИК ПРОДАВА слънчев и уютен апартамент, идеални оформление, в добро състояние

Двустаен апартамент за продажба в Nagy Diófa утка средата между Astória и Блаха Луйза tér във вътрешната 7-ми район. паметник сграда на два етажа е построен през 1880 г., и апартаментът се намира на 2-ри (отгоре) етаж. В предната част на сградата е в хубаво състояние. Дворът и стълбището на сградата са чаровен, те са чисти и спретнати, и се очаква, че те ще бъдат обновени през следващата година. Има около 20 апартамента изцяло, а съседите са тихи и приятни.

Жилището е в добро състояние, има идеално разположение и е много уютно. От прозорците на хола и спалнята са с изглед към улицата, прозореца на кухнята е изправена пред двора и района на баня и съхранение имат малки прозорци към един вал на въздуха. Апартаментът е светъл цял ден получавате слънчева светлина и от двете страни по различно време на деня.

Жилището е 61 кв.м и разполага със следните помещения:

- Коридор (около 6 кв.м)
- Кухня и трапезария в едно пространство (около 10 кв.м)
- Хол (около 25 кв.м)
- Спалня (около 12 кв.м)
- Баня (около 6 кв.м)
- Съхранение (около 2 кв.м)

Стените са ок висок 3,5 метра.

В хола и спалнята има дървени подови настилки, и на пода в другите стаи е покрит с керемиди. Електрическите проводници, вода и газ, тръби, както и новия отоплителен са монтирани от предишния собственик в началото на 2000 г., и всички те са в отлично състояние. Апартаментът е с комбинирана система за централно отопление, управлявана от газ. печката за отопление и термостата работи перфектно. Прозорците и вратите са в добро състояние, освен това повечето от тях все още са оригиналните дървени рамки, и оригиналните дървени нюанси все още могат да бъдат използвани за по-тъмни стаи. прозореца на кухнята бе заменен през миналата година: тя е безопасна thermowindow в рамка, изработена от дърво и има голяма перваза на прозореца, под които може да бъде домакин малко билков "градина". Кухнята също е с практическа система шкаф с огромен капацитет за съхранение с вграден Pelgrim печка и миризма абсорбатор. Задната част на кухнята, разделени със стъклена стена, може да служи като малка трапезария. Входът е защитена от барове за сигурност.

Жилището е в много добро състояние, така че не се нуждае от основен ремонт, преди новите собственици нанасяне.

Къщата е тиха, обаче, квартала е жива и има пазари и много места за общуване и пазаруване и т.н. Той е в близост до линията на М2 метро, ​​не. 7 автобуси и трамвай 4-6, и Деак tér също е само на 10 минути пеша.

Също така би било голяма инвестиция и лесен за отдаване под наем.

Ако проявявате интерес, моля, обадете или да изпратите съобщение.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB