За продажба Вила, Balaton, Veszprém, Унгария, Pécsely

За продажба - Cod. 23027

  • Типология: Вила
  • Област: 310 m²
  • Номер на стая: 9
  • Етаж: 2

Бих искал да продава една невероятна къща и земя, намираща се в Националния парк на региона, наречен Balatonfelvidék Plattensee, в басейна на Pécsely.
МОЛЯ гледате филма ТУК ON YOUTUBE!

Малкият и очарователен село Pécsely на 600 жители се намира на северния бряг на езерото Балатон / Plattensee на дъното на най-красивите лозя на Balatonfelvidék. Pécsely е на 5 км от самия Plattensee, и на 10 км от Balatonfüred, на север от Tihany.
На площ от 813 кв м земя има три сгради, които са проектирани от архитекта Ендре Szűcs, който е признат експерт на органични сгради в района на Balatonfelvidék. Основната къща е на два етажа, дневна-къща от 310 квадратни метра. Къщата е проектирана в съответствие с високи естетически стандарти, като в същото време е снабден с всички удобства. The streetward част на къщата първоначално е бил ковач магазин на селото през 19-ти век. Според устните традиции-зле известен разбойникът нарече Sobri Йошка също имаше своите коне подковани тук. Освен основната къща, следните допълнителни сгради принадлежат на недвижимия имот: място за барбекю и социалната сфера, лятна кухня, винарска изба с малко вино за пиене на място и на трето основната сграда е магазин къща за депозиране на средства и превозни средства от селското стопанство . Или фирма е опция за продажба на ближния земята, коя област е CCA 9 000 кв.м. (не е да включва тази обява) допълнителни сгради могат да се поставят, освен съществуващите три сгради, тъй като на приземния Парцелът е заобиколен от три улици, които осигуряват достъпност. Имотът е снабден с пълни комунални услуги. Отводняването е свързан в общите комунални услуги на село Pécsely. Ток проведено от улицата е на три фази, вода и газ са свързани. Налице е също така един шофьор и в рамките на имота, който осигурява високо икономически възможности за напояване.
Размерът на основната сграда, на живия къщата е 310 напълно използваеми квадратни метра. От своя приземен етаж три стълби водят до втори етаж. Представеният приземния план показва, че има 9 стаи, 2 кухни, 3 бани с тоалетни, отделна тоалетна и две портици. Къщата е построена на модерна обшивка плочка, която е частично украсени с каменна настилка. Таванът е традиционен оребрена таван: дървена лента пода на втория етаж определя върху дървени греди. Дървена покривна конструкция се извършва от специална дърводелец работа и е направен от борова Боров. Покривът е покрит с тръстика на езерото Балатон от 35 cm дебелина. Традиционен сламен покрив е възстановена наскоро. В най-вътрешната повърхност на покрива има съвременни топло-доказателство изоставане и гипс картон, покрити с тръстика наслагване, това се вижда на снимките. Подовата настилка в жилищни пространства е дюшеме ивица, в коридорите, в баните, в тоалетната и на терасата е селски подови плочки, изработени от керамика. Топлата вода се осигурява от два газови котли от тип Vaillant, отоплението е с радиатори. Печката и антични печката плочки са също функционират, те са в състояние да произвежда топлина в студените зимни дни, освен приятната атмосфера, която предоставят. Настоящото мебелите от къщите е също така и за продажба, цената е по договаряне. Надявам се, че предизвиква интереса си и вие също ще гледате филма за комплекса недвижими имоти,

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB